На Херсонщині ліквідовано нардепа-зрадника Олексія Ковальова – Хлань

Читать на русском
Зараз біля будинку колаборанта в Голій Пристані знаходиться велика кількість окупантів - солдати окупаційного угруповання, а також поліцаї
Колаборант та зрадник Батьківщини КовальовFacebook

На тимчасово окупованій російськими військами території Херсонської області ліквідовано народного депутата-зрадника та колаборанта Олексія Ковальова. Його знищили українські партизани.

Про це повідомляє депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань з посиланням на власні джерела.

Зрадник Ковальов змушує аграріїв Херсонщини сплачувати «податки» за законами рфПри цьому, на Херсонщині через бойові дії припинили діяльність більше половини сільськогосподарських підприємств.

«З'явилася інформація, що в Залізному Порту убитий екснардеп, зрадник Олексій Ковальов. Дані вимагають уточнення, але цікаво, що про смерть свого «міністра» повідомляли й пропагандистські ЗМІ, хоча відразу видалили» - написав Хлань.

Російські ЗМІ дійсно повідомляли про те, що Ковальов ліквідований партизанами, проте відразу видалили пост.

Місцеві канали в Telegram пишуть, що зараз біля будинку колаборанта в Голій Пристані знаходиться велика кількість окупантів - солдати окупаційного угруповання, а також поліцаї з окупаційної «поліції». За даними каналів, партизани розстріляли Ковальова біля його ж будинку.

Це не перший замах на зрадника. 22 червня з'явилася інформація про те, що Ковальов загинув в результаті вибуху автомобіля. Пізніше з'ясувалося, що він живий. На відео, опублікованому російськими ЗМІ, Ковальов звинуватив українські спецслужби в «диверсії» проти нього.

Під час окупації Херсонської області росіянами Ковальов залишився на її території та пізніше почав співпрацювати з окупантами, в тому числі став одним з гауляйтерів окупованій території, за що йому оголосили підозру в державній зраді. Суд заочно заарештував зрадника, він оголошений в розшук.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: