ДБР проводить обшуки на телеканалі нардепа Ковальова, підозрюваного у держзраді

Читать на русском
ДБР проводить обшуки в приміщенні телеканалу 4 канал, який належить нардепу Олексію Ковальову, який підозрюється в держзраді. Також обшук іде і у помічника Ковальова.
dbr.gov.ua

Співробітники ДБР проводять обшуки у приміщенні телеканалу «4 канал», який належить підозрюваному у державній зраді та пособництві державі-агресору нардепу Олексію Ковальову.

Про це повідомила пресслужба ДБР у середу, 3 серпня.

Нардепа Ковальова виключили із податкового комітету ВРПарламент виключив депутата Олексія Ковальова, якого підозрюють у держзраді та пособництві, із податкового Комітету Верховної ради.

Крім приміщень «4 каналу», обшуки також йдуть і у помічника Ковальова та посадових осіб телеканалу.

Управління корпоративними правами каналу ухвалою слідчого судді передано в Агентство з розшуку та менеджменту активів.

ДБР проводять обшуки на телеканалі депутата-зрадника КовальоваДержавне бюро розслідувань

Нагадаємо, за матеріалами ДБР суд арештував майно депутата Олексія Ковальова для його подальшої конфіскації на користь держави. Зокрема, арештовано частки фігуранта в статутних капіталах 3 юридичних осіб, а також його банківські рахунки. Загальна вартість корпоративних прав складає понад 4,7 млн гривень.

Однією з юридичних осіб, 100% статутного капіталу якої арештовано, є ТОВ «ТРК «Інтеррадіо» - український інформаційно-розважальний телеканал «4 канал».

Як відомо, Ковальов також увійшов до складу окупаційного уряду Херсонської області. Його призначили «заступником голови уряду з питань сільського господарства».

Зараз Ковальов у розшуку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: