У бік Харкова рф запустила дві ракети, одна вибухнула в повітрі

Читать на русском
Окупанти сьогодні вночі запустили у напрямку Харкова дві ракети. Перша вибухнула у повітрі, а друга впала в області.

Російські окупанти сьогодні вночі запустили у напрямку Харкова дві ракети. Перша вибухнула у повітрі, а друга впала біля Чугуївського району.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Харків не підкориться нечисті, яка не має нічого окрім артилерії та ракет – ЗеленськийПрезидент Володимир Зеленський у вівторок, 23 серпня, звернувся до всіх харків’ян з нагоди Дня міста та пообіцяв, що воно ніколи не підкориться російській нечисті.

«Минулої ночі обстрілів міста Харків не зафіксовано. Окупанти запустили у напрямку міста 2 ракети. Перша вибухнула у повітрі, а друга впала біля Чугуївського району. Попередньо – без постраждалих», – написав він.

За його словами, минулої доби ворог обстрілював Харків, Харківський та Богодухівський райони області.

«Близько 9:00 ранку 24 серпня обстріляли Шевченківський район Харкова. Пошкоджено заклад. На щастя ніхто не постраждав», – розповів Синєгубов.

Найбільш інтенсивно, за його словами, обстрілювалося селище Мала Данилівка у Харківському районі. Пошкоджено приватні будинки, господарські споруди, сталося кілька пожеж. У Харківському та Богодухівському районах через обстріл горіла трава на великих відкритих площах.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями госпіталізували 2 особи – у Малій Данилівці чоловіків 39 та 48 років.

Також напередодні було обстріляно Дергачі.

Нагадаємо, 24 серпня війська рф вдарили по Малій Данилівці касетними боєприпасами.

Днем раніше у Харкові обстріляли Шевченківський район.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: