У Євросоюзі відреагували на ракетний удар по Чаплиному

Читать на русском
Євросоюз рішуче засуджує ракетний удар росіян по Чаплиному Дніпропетровської області. Про це заявив у Twitter верховний представник ЄС із закордонних справ та політики безпеки Жозеп Боррель.

Євросоюз рішуче засуджує ракетний удар росіян по Чаплиному Дніпропетровської області.

Про це заявив у Twitter верховний представник ЄС із закордонних справ та політики безпеки Жозеп Боррель.

«ЄС рішуче засуджує черговий жахливий удар росії, завданий по цивільному населенню у Чаплиному на День Незалежності України. Винні у російському ракетному терорі будуть притягнуті до відповідальності», - заявив Боррель.

Зазначимо, в міноборони росії визнали, що випустили по залізничній станції Чаплине ракети «Іскандер». Однак заявили, що удар прийшовся не по житловому сектору та пасажирському потягу, а нібито по ешелону з військовими ЗСУ.

Нагадаємо, росіяни ввечері 24 серпня завдали ракетного удару по залізничній станції селища Чаплине Дніпропетровської області. Ракета влучила прямо по вагонам пасажирського потяга. Також було обстріляно й житловий сектор.

Вдень ворожа ракета знищила будинок. На ранок 25 серпня на станції Чаплино завершили пошукові роботи. Загалом загинули 25 осіб, а 31 зазнали поранень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: