Обстріли Харківщини: під удар потрапили Чугуєв та Дергачі

Читать на русском
Російські окупанти в ніч на п'ятницю завдали ракетного удару Чугуєву, також під удар потрапили Дергачі. Є загибла та постраждалий.

Російські окупанти в ніч на п'ятницю завдали ракетного удару по Чугуєву, також під удар потрапили Дергачі. Є загибла та постраждалий. По Харкову обстрілів не було.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Експерт пояснив, у який спосіб реально захистити Харків від постійних обстрілівВійськовий експерт розповів, у який м-спосіб можливо захистити від постійних обстрілів такі міста як Харків та Миколаїв.

«Минулої ночі обстрілів міста Харків не зафіксовано, втім, російські окупанти вночі підступно обстрілювали мирних жителів Харківського та Чугуївського районів області», - написав він.

За даними голови ОВА, близько 2:00 ворог ударив ракетою по Чугуєву, пошкоджено інфраструктурний об'єкт. Попередньо – без постраждалих.

Близько 2:30 ворог завдав удару по місту Дергачі, зруйновано освітній заклад. Загинула жінка приблизно 50 років, 59-річного чоловіка поранено.

Минулої доби ворог обстрілював Чугуївський і Богодухівський райони Харківської області. Пошкоджено житлові будинки, господарські будівлі, цивільні промислові об'єкти, знищено декілька автомобілів, сталися пожежі.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, вчора у Чугуївському районі 1 особа загинула, 2 – отримали поранення.

Нагадаємо, у ніч на 25 серпня росіяни запустили у напрямку Харкова дві ракети. Перша вибухнула у повітрі, а друга впала біля Чугуївського району.

У Харкові та області повернули колишню комендантську годину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: