Нічні обстріли Харкова та області: в ОВА повідомили подробиці

Читать на русском
Російські окупанти в ніч проти 24 серпня посилили удари по мирних жителів Харківщини. Внаслідок обстрілів є постраждалі.

Російські окупанти в ніч проти 24 серпня посилили удари по мирним жителям Харківщини. Внаслідок обстрілів є постраждалі.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Харків не підкориться нечисті, яка не має нічого окрім артилерії та ракет – ЗеленськийПрезидент Володимир Зеленський у вівторок, 23 серпня, звернувся до всіх харків’ян з нагоди Дня міста та пообіцяв, що воно ніколи не підкориться російській нечисті.

«Російські окупанти, які не можуть подолати опір наших захисників на полі бою, посилили свої підступні удари по мирних жителів Харкова та області», – написав він.

Так, за словами голови ОВА, у Харкові:

  • Вчора близько 21:00 ворог обстріляв Шевченківський район Харкова з РСЗВ імовірно касетними боєприпасами. Постраждали житлові будинки. Поранення отримав 38-річний чоловік.

  • Близько 2:00 над Шевченківським районом Харкова вибухнула ракета, попередньо – «Калібр». Пошкоджено житлові будинки, сталася пожежа. Вибито вікна будинку в Новобаварському районі.

  • Вночі у Харкові медики госпіталізували жінку 33 років із вибуховою травмою. Її 5-річна донька через обстріл отримала такий сильний стрес, що також потребувала допомоги лікарів.

  • Близько 00:30 ночі ворог завдав ракетного удару, попередньо ракетами С-300 по селищу Докучаївське Роганської громади у Харківському районі. Зруйновано господарську будівлю, сталася масштабна пожежа. Без постраждалих.

Минулої доби, за даними голови ОВА, ворог обстрілював також населені пункти Харківського, Чугуївського та Богодухівського районів. Під обстрілом опинилися Циркуни – у селі сталося одразу 4 пожежі. Пошкоджено житлові та господарські споруди. Поранення отримав 59-річний чоловік.

Нагадаємо, увечері мер Харкова повідомляв про чергові обстріли міста. Напередодні вдень окупанти двічі обстріляли Шевченківський район.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: