Зеленський на День Прапора: «Ніколи не визнаємо чужі кольори на своїй землі та у своєму небі»

Читать на русском
Вдень державного прапора відзначають сьогодні в Україні. Володимир Зеленський пообіцяв, що синьо-жовтий прапор знову буде у всіх тимчасово окупованих містах та селах.
Фото: Офіс президента України

Синьо-жовтий прапор знову замайорить на тимчасово окупованих територіях України, чужі кольори на своїй землі та у своєму небі України не визнає ніколи.

Про це президент Володимир Зеленський сказав під час церемонії підняття Державного Прапора України.

День Незалежності України: чи буде додатковий вихіднийДень Незалежності України у 2022 році буде звичайним робочим днем через воєнний стан – вихідного 24 серпня не буде.

«Поєднання двох кольорів, які ми неймовірно любимо, бережемо і ніколи не проміняємо ні на які інші. Ніколи не визнаємо чужі кольори на своїй землі та у своєму небі і завжди готові захистити свій синьо-жовтий прапор», – заявив Зеленський.

«Синьо-жовтий стяг знову замайорить там, де його дім, там, де він має бути по праву, у всіх тимчасово окупованих містах та селах України. В окупованих тимчасово – замайорить назавжди», – сказав він.

Президент пообіцяв, що український прапор буде у Мелітополі, Херсоні, на Азовському проспекті у Бердянську та на Зеленій алеї у Скадовську, над АЕС в Енергодарі та над Каховською ГЕС, на Анджигольському маяку, на Саур-Могилі, на берегах Сіверського Дінця, в Олешківських пісках, у Сєвєродонецьку. А в Криму поряд з прапором України буде кримськотатарський прапор: «Хоч би хто намагався перекрутити історію саме ці кольори історично пов'язані з Кримом».

Нагадаємо, завтра Україна відзначатиме День Незалежності. Розвідка США має у своєму розпорядженні дані про те, що найближчим часом росія планує масовані ракетні удари по цивільній інфраструктурі та державним установам України.

В Офісі президента та в МВС припускають, що росія може завдати ракетних ударів по українських містах у День Незалежності.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: