Кремль потребує мобілізації суспільства: Данілов попередив, що рф готує теракти у своїх містах

Читать на русском
Олексій Данілов заявив, що ФСБ готує серію терактів у російських містах із жертвами серед населення, щоб мобілізувати підтримку війни у суспільстві. А Дугіна – перша жертва.

У росії падає підтримка війни проти України, тож кремлю потрібно мобілізувати суспільство. З цією метою ФСБ збирається організувати серію терактів у російських містах із жертвами серед населення.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов.

Політолог пояснив, чому загибель доньки Дугіна може бути роботою російських спецслужбУ росії внаслідок вибуху автомобіля загинула Дар'я Дугіна. Політолог розповів, чому це може бути роботою російських спецслужб.

«На росії падає підтримка війни. кремль потребує суспільної мобілізації. Очікується організація фсб серії терористичних актів у російських містах з масовими жертвами серед цивільних. Дугіна – перша в цьому ряду. Україна, на відміну від росії, не воює з мирним населенням», – написав Данілов у Twitter.

Нагадаємо, ввечері 20 серпня в росії підірвали автомобіль російського пропагандиста, ідеолога «руського миру» Олександра Дугіна. Внаслідок цього загинула його дочка Дар'я.

Через два дні ФСБ росії вже оголосила про розкриття вбивства Дар'ї Дугіної. У злочині звинуватили «спецслужби України».

Олексій Данілов заявив, що українські спецслужби до вбивства не причетні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: