Зеленський: світові лідери вже попереджені про плани росії на цей тиждень

Читать на русском
Всі партнери України проінформовані про те, що може готувати держава-терорист до головного українського свята
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Україна вже попередила всіх партнерів про терористичні плани росії на День Незалежності України. Захід вже знає, що окупанти готуються приурочити до 24 серпня яке-небудь чергове кричуще злодіяння.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у своєму зверненні за підсумками 21 серпня.

«Всі партнери України проінформовані про те, що може готувати держава-терорист на цей тиждень. Сьогодні я говорив з президентом Франції Еммануелем Макроном про всі загрози. Президент Туреччини Ердоган також проінформований про все це. Генеральний секретар ООН - теж. Вони та інші світові лідери отримали від нас відповідні сигнали. Всі все розуміють. Розуміють, що роблять окупанти та чим це загрожує. І розуміють, що Україна цього не буде терпіти» - зазначив президент.

Зеленський додав, що під час війни все одно повинні бути якісь правила. І світ поставить терористичну країну на її місце, змусивши її виконувати ці правила.

«Навіть під час війни повинні бути правила. Сили світу точно вистачить, щоб поставити під владу цих правил будь-яку державу, будь-якого терориста. Ну а всі ми, всі українці, повинні пам'ятати одне: що б там не було, наша мета - це перемога» - резюмував він.

Нагадаємо, російські окупанти знають, яке значення для України має День Незалежності. Тому деяким українським містам найближчим часом загрожує особлива небезпека - їх можуть дуже посилено обстрілювати.

Нагадаємо, в ОПУ також говорять про те, що росіяни люблять прив'язувати провокації до різних дат - не виключено, що ворог буде бити крилатими ракетами по містах країни в День Незалежності України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: