Зеленський попередив українців про серйозну небезпеку з боку росії наступного тижня

Читать на русском
Одне з ключових завдань росії в цій війні - залякати український народ, знецінити його успіхи, посіяти розбрід, страх, конфлікти
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Наступного тижня українцям варто бути особливо уважними та обережними, оскільки країна-терорист росія може зробити щось особливо гидке і жорстоке, приурочивши це до Дня Незалежності України.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні за підсумками 20 серпня.

«Ми повинні усвідомлювати, що на цьому тижні росія може постаратися зробити щось особливо бридке, щось особливо жорстоке. Такий у нас ворог. Але і в будь-який інший тиждень за ці пів року росія робила те ж постійно - гидке і жорстоке» - зазначив він.

Одне з ключових завдань росії в цій війні - залякати український народ, знецінити його успіхи, посіяти розбрід, страх, конфлікти. Не можна давати росіянам домогтися їх цілей, тому що інакше можна програти війну.

Нагадаємо, за даними МВС, штурму Києва або наступу російської армії на День Незалежності України не передбачається. Але окупанти могли підготувати інші «сюрпризи», мова зокрема про ракетні удари.

Наступної середи Україна відзначатиме 31-й День Незалежності. Зазвичай в це державне свято українці отримують додатковий вихідний, але через воєнний стан його не буде.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: