Постпред росії у Відні в соцмережах публічно закликав не щадити населення України

Читать на русском
Відповідаючи на пост президента України з вдячністю президенту США, російський постпред закликав не щадити українців
Михайло УльяновПропаганда Кремля

Постійний представник росії при міжнародних організаціях у Відні Михайло Ульянов офіційно і публічно закликав не щадити населення України.

Ульянов написав пост в Twitter, потім видалив його, проте пост залишився в архіві, також були зроблені численні скріншоти.

У відповідь на пост подяки президента України Володимира Зеленського президенту США Джозефу Байдену за новий пакет військової допомоги Ульянов написав повідомлення з текстом «Жодної пощади населенню України!»_. Однак пост він потім оперативно видалив.

Трохи пізніше Ульянов опублікував ще один пост.

«Я повинен вибачитися. Я забув, з ким маю справу. Я, звичайно, мав на увазі США з їх поставками зброї та президента України, який буквально вчора заявив, що він відкидає будь-які мирні переговори. Дійсно, жодної пощади з їхнього боку до українського населення. Це те, що я сказав» - йдеться в новому повідомленні.

Крім того, в подальшій серії постів Ульянов звинуватив своїх опонентів у «підлому спотворенні його слів», а також заявив, що нібито любить Україну та українців, оскільки у нього багато родичів-українців.

Нагадаємо, що президент США Джозеф Байден схвалив новий пакет військової допомоги Україні загальною вартістю в 775 мільйонів доларів. Основне, що до нього увійде - це безпілотні літальні апарати-розвідники, а також бронеавтомобілі із захистом від підриву на мінах.

Тим часом Державний департамент США неофіційно направив до Конгресу інформацію про причини, через які досі затягується питання щодо визнання росії державою, яка спонсорує тероризм.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: