Білоруські фахівці відновлюють бойові літаки росії – розвідка

Читать на русском
Білорусь та росія підписали термінові контракти на ремонтно-відновлювальні роботи авіаційної техніки.
gur.gov.ua

Міністерство оборони Білорусі та уряд росії підписали термінові контракти на ремонтно-відновлювальні роботи авіаційної техніки.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України у суботу, 20 серпня.

Залужний висловив занепокоєння розміщенням ракетних систем уздовж кордону з боку БілорусіГоловнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний висловив занепокоєння розташуванням ракетних систем уздовж державного кордону з боку Білорусі.

«Зокрема, працівники 558 авіаційного ремонтного заводу (Барановичі) періодично здійснюють відрядження у складі «виїзних груп» для проведення робіт з відновлення та введення в експлуатацію авіаційної техніки на 121 авіаційному ремонтному заводі (територія авіабази Кубинка). Здебільшого роботи виробляються на літаках типу МіГ-29 та його модифікаціях», - сказано у повідомленні.

За наявною інформацією, фахівці ЗС Білорусі проводять роботи щодо їх зняття зі зберігання та консервації для подальшого застосування у війні проти України.

Нагадаємо, Олександр Лукашенко заявив, що Білорусь «не планує» нападати на Україну і в нього «немає бажання» відправляти співвітчизників воювати.

Натомість, за інформацією ЗМІ, російські окупанти вже зараз готують масований ракетний обстріл України з території Білорусі. На військовий аеродром «Зябрівка» вони звезли 14 ЗРК С-400, щонайменше 60 ракет до них та інше озброєння.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: