Мешканців Мелітополя не пускають евакуюватися через Крим після вибухів – мер

Читать на русском
Російські окупанти не пускають українців на територію тимчасово окупованого Криму після вибухів.

Російські окупанти не пускають українців на територію тимчасово окупованого Криму після вибухів. Зокрема, мешканці Мелітополя не можуть евакуюватись через півострів, як це було раніше.

Про це заявив законний мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі всеукраїнського телемарафону у п'ятницю, 19 серпня.

Аналітики назвали можливі причини вибухів у КримуСеред можливих причин вибухів у Криму ввечері 18 серпня – дії ЗСУ чи розвідки, а також погане поводження росіян із військовою технікою.

«Ми говоримо жителям окупованих територій, що вони можуть виїжджати через Крим, але вже два дні як це повідомлення закрито після вибухів, які там відбулися. Слід зазначити, що фільтрація у Криму значно посилилася і вже не пускають до Криму багатьох чоловіків, у яких у телефонах знаходять інформацію, яка не подобається співробітникам спецслужб росії», - розповів він.

За його словами, на блокпості у Василівці збільшуються черги тих, хто хоче виїхати на вільну територію України.

Глава Мелітополя також додав, що виїзд можливий лише ґрунтовою дорогою в Кам'янському, яку через дощі розмиває, і рух транспорту блокується.

Нагадаємо, протягом минулого тижня в Криму кілька разів лунали вибухи - в районі військового аеродрому або горіли склади боєприпасів.

Радник голови ОПУ Олексій Арестович прокоментував вибухи в окупованому Криму та Білгороді.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: