Нам зав'язують руки, відрізають язика: Зеленський щодо переговорів з рф

Читать на русском
Переговори з росією – це не діалог, а ультиматум з боку країни-агресора, заявив президент Володимир Зеленський під час онлайн-зустрічі з представниками африканських ЗМІ.

Переговори з росією – це не діалог, а ультиматум з боку країни-агресора.

Про це заявив сьогодні президент Володимир Зеленський під час он-лайн зустрічі з представниками африканських ЗМІ.

«Ми заавершимо її перемогою. Будь-яка війна завершується... переговорами. Але я хочу, щоб ми усвідомили, що шлях до цього діалогу дуже довгий і дуже кривавий, на жаль», - сказав Зеленський.

Президент наголосив, що майже неможливо знайти лідера іншої держави, якому би Зеленський не надсилав сигнали небезпеки протягом трьох років свого президентства з боку рф та його бажання прямих переговорів із президентом рф для недопущення повномасштабного вторгнення.

Подоляк назвав зброю, яка потрібна Україні для правильних «переговорів» з росієюЩоб говорити з росією, необхідно мати правильну переговорну позицію. До неї входять чотири складові.

«Я був готовий на багато речей. Я дзвонив йому (путіну – ред). Я дзвонив багато разів. Вони завжди знаходили причини, щоб не давати змоги цьому діалогу відбутися... Але коли вони 24 лютого зайшли на нашу землю... убити нас усіх..., катували людей..., то після того, що я мав зробити? Подзвонити ще раз їм?», - наголосив він.

«Всюди вони кажуть, що готові до діалогу. Але це брехня. Що це за діалог? Вони нам зав'язують руки, відрізають язика, а потім кажуть, що готові говорити. Це не діалог, це терорист, який відчуває в собі силу та безжальний до людського життя», - вважає глава держави.

Президент додав, що путін мав знати, що в такому разі українці захищатимуться та захищатимуться.

«Вони не пропонують діалогу. Вони пропонують нам здатися, прийняти їхній «мир», забути, що у нас є земля, прапор, що це наша історія, просто стерти нас», - додав президент.

Раніше глава МЗС Дмитро Кулеба повідомив, що керівництво країни-агресора націлене лише на подальше ведення війни, тому всі заяви про готовність до діалогу є димовою завісою.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: