Путін натякав Ердогану, що не проти зустрічі із Зеленським – CNN Turk

Читать на русском
ЗМІ пишуть, що під час зустрічі путін натякав Ердогану, що не проти переговорів із Володимиром Зеленським.
Слово і діло

Президент росії володимир путін під час зустрічі з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом 5 серпня натякав, що не проти переговорів з Володимиром Зеленським.

Про це пише CNN Turk із посиланням на джерела.

Путін може запропонувати Україні мирні переговори у листопаді – британський експертЯкщо Захід демонструватиме єдність у питанні України, а росія не зможе змінити хід битви за Херсон, путіну рано чи пізно доведеться домовлятися. Приблизно в листопаді він може запропонувати мирні переговори Україні, вважає експерт.

Видання зазначає, що останнім часом росія пом'якшила свою позицію щодо переговорів: її позиції з «нехай делегації зберуться і визначать дорожню карту, а потім лідери проведуть саміт» змінилася на «лідери можуть зустрітися та визначити дорожню карту, а потім делегації працюватимуть над її втіленням».

Нагадаємо, Ердоган сьогодні перебуває у Львові з одноденним робочим візитом, у нього запланована зустріч із Зеленським. ЗМІ писали, що обговорюватимуться кроки щодо припинення російської агресії проти України «дипломатичним шляхом».

Причому на початку серпня Ердоган пропонував путіну організувати зустріч із Зеленським. Однак у кремлі публічно заявили, що передумов для організації переговорів немає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: