Стало відомо, про що Ердоган планує говорити під час візиту до Львова

Читать на русском
Ердоган відвідає Львів із одноденним робочим візитом на запрошення президента України Володимира Зеленського.
Reuters

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган під час візиту в Україну планує обговорити кроки для припинення російської агресії проти України «дипломатичним шляхом».

Про це повідомляє турецька державна агенція Anadolu Agency.

«Під час зустрічі обговорюватимуться кроки, які можуть бути здійснені для припинення українсько-російської війни дипломатичним шляхом, за рахунок активізації діяльності механізму, створеного для експорту українського зерна на світові ринки», - йдеться у повідомленні управління комунікацій Туреччини.

Арестович про зближення росії та Туреччини: Ердоган ходить по лезу бритвиНАТО не сидітиме і склавши руки дивитиметься, як Ердоган підриває західні зусилля зі створення єдності у протидії російській агресії в Україні

Як зазначається, Ердоган відвідає Львів із одноденним робочим візитом на запрошення президента України Володимира Зеленського.

Згідно з заявою, Ердоган та Зеленський обговорять усі аспекти турецько-українських відносин на рівні стратегічного партнерства.

У рамках візиту лідери країн зустрінуться із генсеком ООН Гутеррішем, щоб провести тристоронню зустріч.

Нагадаємо, що візит генсека ООН в Україну цього тижня буде присвячено, зокрема, обговоренню «продуктової угоди», обстрілу Запорізької АЕС, вбивству полонених українських військових у СІЗО Оленівки.

Потім він поїде до Туреччини подивитись, як саме працює координаційний центр.

Раніше Ердоган запропонував путіну організувати зустріч із Зеленським у Туреччині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: