Ракетний удар по Житомирщині обійшовся без жертв – ОВА

Читать на русском
Внаслідок ракетного обстрілу Житомирської області російськими окупантами у вівторок постраждалих та загиблих немає.

Внаслідок ракетного обстрілу Житомирської області російськими окупантами у вівторок постраждалих та загиблих немає. Сам авіаудар було завдано з території Білорусі.

Про це повідомив голова ОВА Віталій Бунечко у Telegram.

Окупанти вдарили по житлових кварталах Нікополя, є пораненіНікополь вдень був обстріляний росіянами з Градів та ствольної артилерії. Пошкоджено приватні будинки, попередньо четверо поранених.

«Повідомляємо, що після вибухів у Житомирському районі, що сталися в результаті запуску ворожих ракет з території Білорусі, на щастя, жертв немає», - написав він.

Глава ОВА також закликав мешканців області не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та перебувати в укриттях, якщо чути звук сирен.

Нагадаємо, сьогодні вдень стало відомо, що на території Житомирського району пролунали два вибухи внаслідок ракетного удару.

Вночі окупанти обстріляли Нікопольський та Криворізький райони з «Градів» та «Ураганів». Поранення отримали дві жінки. Також пошкоджено житлові будинки, гаражі, автомобілі, склади із зерном, техніку агропідприємства.

Також росіяни в ніч проти 16 серпня обстріляли ракетами п'ять із дев'яти районів Харкова. Як зазначив Ігор Терехов, такого радіусу удару ракетами по місту не було давно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: