Окупанти завдали ракетних ударів по Харківській області, є постраждалі

Читать на русском
Цієї ночі ударів по Харкову не зафіксували. Проте російські окупанти завдали ракетних ударів по Зміївській громаді в області.
t.me/synegubov

Цієї ночі ударів по Харкову не зафіксували. Проте російські окупанти завдали ракетних ударів по Зміївській громаді в області.

Про це повідомляє голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«По області вночі Штаб оборони зафіксував пуски ракет з території рф. Близько 01:00 год. росіяни завдали ударів по Зміївській громаді», – йдеться в повідомленні.

Через ракетні удари пошкоджені навколишні будинки та автомобілі. Одна з ракет влучила на території об'єкта критичної інфраструктури. В результаті обстрілу постраждали три людини: чоловік (27 років) і жінки (38 і 74 років). Вони отримали легкі ушкодження.

«Крім того, протягом доби окупанти завдали ударів по Богодухівському, Чугуївському та Харківському районах області. Зокрема, багаторазовим ворожим обстрілам знову піддалися Циркуни (горіли будинки, гаражі, господарські будівлі)», – додає Синєгубов.

Нагадаємо, 13 серпня Харків знову потрапив під ворожий обстріл. Постраждав центр та ще два райони, зруйновано коледж, також пошкоджено тролейбуси та вікна у будинках.

Додамо, у суботу, 13 серпня, на Харківському напрямку в районі Питомника ЗСУ відбили наступ росіян і завдали їм втрат, також окупанти з втратами відступили біля Лозового й Широкого на Херсонщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: