Від російського вторгнення постраждали ще п'ятеро дітей

Читать на русском

Внаслідок вторгнення російських окупантів в Україні поранення отримали щонайменше 711 дітей, загинуло – 361.

Про це повідомив Офіс Генпрокурора у Telegram.

Зеленський назвав одну з умов для якнайшвидшого закінчення війни з росієюЗа минулу добу окупанти втратили десять бойових літаків, а також нові склади з боєприпасами, бронетехніку, особовий склад, логістичні маршрути та багато іншого

«Понад 1072 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії російської федерації. Станом на ранок 13 серпня 2022 року офіційна кількість дітей-жертв за добу не змінилася – 361. Зросла кількість поранених – понад 711», - йдеться у повідомленні.

Найбільше постраждало дітей у Донецькій області – 375, Харківській – 198, Київській – 116, Чернігівській – 68, Луганській – 61, Миколаївській – 60, Херсонській – 55, Запорізькій – 40.

Так, 12 серпня внаслідок обстрілів окупантами селища Золочів Харківської області поранено 13-річного хлопчика. Також 12 серпня ворог вкотре обстріляв Донецьку область. В результаті в місті Краматорськ було поранено 11-річну дівчинку, а в місті Бахмут двоє дітей віком 15 і 9 років.

Крім того, 11 серпня в результаті артилерійського обстрілу військами рф міста Марганець Дніпропетровської області отримав поранення 12-річний хлопчик.

Нагадаємо, видання WP припускає, що війна в Україні може стати однією з найбільш кровопролитних у сучасній історії.

При цьому втрати рф вже досягли 43 400 убитих.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: