Сім'ї окупантів масово тікають із узбережжя Маріуполя – мерія

Читать на русском
Родини окупантів рф масово тікають із узбережжя Маріуполя після нещодавніх вибухів на аеродромі в Криму.

Родини окупантів рф масово тікають із узбережжя Маріуполя після нещодавніх вибухів на аеродромі в Криму.

Про це повідомляє радник мера міста Петро Андрющенко у Telegram.

«Усі родини військових окупантів після кримської бавовни терміново залишили узбережжя від с. Мелекіно до С. Б. Коса. При тому у гауляйтера Іващенка кількість охоронців зросла з 4 до 7. Страх панує серед колаборантів та верхівки маріупольських окупантів. І це – гарна новина», - повідомляє Андрющенко.

Він також розповів і про ситуацію у Маріуполі, зазначивши, що черги у місті скрізь.

«Маріуполь перетворено на справжню історичну реконструкцію СРСР. Навіть на вхід до магазину - черги... Маріупольський порт завмер. Обіцяний пором ще жодного разу не зайшов до порту - і це хороша новина», - зазначив Андрющенко.

Також радник мера повідомив про стрілянину, яка сталася в районі Старого Криму.

«Знову через страх опору. Ще один збитий коптер росіян ДНРівцями. Координація дій окупантів вражає між собою», - пише Андрющенко.

Він також повідомив, що у місті за тиждень зареєстровано плюс 14 випадків гострої кишкової інфекції.

«З урахуванням 17 випадків минулого тижня можна говорити про наявність перших прямих ознак епідемічного розповсюдження інфекційної хвороби. За тиждень померло (відповідно до реєстрації в морзі) від «природних» причин 178 осіб, із них 43 у лікарнях. Рівень смертності продовжує зростати», – інформує радник мера Маріуполя.

Нагадаємо, сьогодні вночі у Мелітополі українські партизани підірвали Олега Шостака - одного з колаборантів, соратника гауляйтера на окупованій частині Запорізької області Євгена Балицького.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: