У Маріуполі продовжує зростати рівень смертності – мерія

Читать на русском
За тиждень у Маріуполі зареєстровано 14 нових випадків гострої кишкової інфекції. За цей час у місті померло майже 180 людей.

За тиждень у Маріуполі зареєстровано 14 нових випадків гострої кишкової інфекції. За цей час у місті померло майже 180 людей.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

У Маріуполі назріває бунт: окупанти не виплачують зарплату працівникам водоканалуВ окупованому Маріуполі протестують співробітники міськводоканалу - окупаційна влада не виплачує зарплату.

«За тиждень зареєстровано плюс 14 випадків гострої кишкової інфекції. З огляду на 17 випадків минулого тижня можна говорити про наявність перших прямих ознак епідемічного поширення інфекційної хвороби. Померло (відповідно до реєстрації в морзі – ред.) від «природних» причин 178 осіб, з них 43 у лікарнях. Рівень смертності продовжує зростати», – написав він.

За словами радника мера, «відновлення» Маріуполя російською окупаційною владою майже зупинено, теплопостачання – без підготовки.

Він зазначив, що окупанти у місті бояться страху опору. Усі сім військових окупантів після кримських вибухів терміново залишили узбережжя від с. Мелекіне у с. Білосарайська Коса.

«Маріупольський порт завмер. Обіцяний пором ще жодного разу не зайшов до порту – і це теж гарна новина», – пише Андрющенко.

Нагадаємо, сьогодні вночі у Мелітополі українські партизани підірвали Олега Шостака - одного з колаборантів, соратника гауляйтера на окупованій частині Запорізької області Євгена Балицького.

На Херсонщині вбили високопоставленого колаборанта Віталія Гуру.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: