Росія готує інформаційну акцію щодо дискредитації Зеленського – розвідка

Читать на русском
Країна-агресор готує інформаційну акцію проти президента Володимира Зеленського. Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки у четвер, 11 серпня.

Країна-агресор готує інформаційну акцію проти президента Володимира Зеленського.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки у четвер, 11 серпня.

«Адміністрація президента росії погодила створення нової структури, афілійованої з російськими спецслужбами. Її головним завданням стане втілення інформаційної акції, спрямованої на дискредитацію президента України Володимира Зеленського в країнах Західної Європи», - розповіли у розвідці.

За задумом авторів «акції», за даними українських розвідників, буде створено та оприлюднено фейковий майданчик (сайт) так званого «Фонду Зеленського», на якому буде розміщена пропозиція до іноземних громадян та установ, приєднатися до його «діяльності».

«Планується створення та подальша публікація «асортиментної лінійки Фонду» та реєстрація його на торгових майданчиках Європи. Роботу організаційної структури Фонду в країнах Європи планується розвивати за принципом «мережевого маркетингу». Це, на думку організаторів, дозволить активно розповсюджувати зазначену інформацію у європейському медіапросторі.

Станом на 10 серпня основні підготовчі заходи щодо запуску цього проєкту вже завершено. Зокрема:

  • створено сайт Фонду;
  • підготовлені для поширення в соціальних мережах фейкові скріншоти начебто публікацій відомих ЗМІ про створення Фонду;
  • створено базу т.зв. «мережевих лідерів» та блогерів для подальшого поширення матеріалів;
  • підготовлені меми та коментарі для соцмереж.

Найближчим часом очікується повноцінний «запуск» проєкту та початок широкої медійної кампанії з розкручування.

Раніше у РНБО повідомляли, що від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну було здійснено п'ять спроб вбити президента Володимира Зеленського.

Також 8 серпня правоохоронці запобігли серії замовних вбивств представників вищого військово-політичного керівництва та громадських діячів України – було знешкоджено російську диверсійно-розвідувальну групу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: