Від початку війни Зеленського п'ять разів намагалися вбити – Данілов

Читать на русском
Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну було здійснено п'ять спроб вбити президента Володимира Зеленського.
фото ОПУ

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну було здійснено п'ять спроб вбити президента Володимира Зеленського.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов в інтерв'ю виданню The Globe and Mail.

Спроб замахів на Зеленського могло бути вже понад десяток – ПодолякЗа час війни Росії проти України було скоєно понад десяток замахів на президента Володимира Зеленського. Деякі ДРГ знищують ще на підході до урядового кварталу.

За його словами, всі вони були скоєні наприкінці лютого та на початку березня. При цьому Данілов не розкрив подробиць замаху.

Нагадаємо, в травні Подоляк заявляв, що за час війни росії проти України було скоєно понад десяток замахів на президента Володимира Зеленського. Деякі ДРГ знищують ще на підході до урядового кварталу.

Сам же Зеленський тоді заявив, що десять замахів на нього – це не так багато.

Також президент розповів, що українська влада передбачила всі можливі військові ситуації, у тому числі те, як діяти у разі загибелі глави держави. Це був своєрідний план Б, тому країна не була б обезголовлена.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: