Петиція про легалізацію еротики та порно в Україні набрала більше 25 тисяч голосів – її має розглянути Зеленський

Читать на русском
Зеленський має розглянути петицію з проханням легалізувати еротику та порно на території України. Автор петиції стверджує, що заборона на це шкодить економіці та правам людини.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський має розглянути петицію з проханням легалізувати еротику та порно на території України.

Петиція набрала вже понад 25 тисяч голосів.

Автор петицію апелює до того, що більшість розвинутих держав не мають заборон на порнографічну діяльність, а в Україні ця заборона «шкодить економіці та правам людини». Крім того, закон, за словами автора, містить корупційні ризики.

Автор петиції запропонував кіберполіції зосередитися на боротьбі з російськими кібератаками, дезінформацією та ботами.

«Виходить, що ці дівчата, всі онліфанс і вебкам моделі, які пожертвували гроші на ЗСУ автоматично підпадають під кримінальну відповідальність. Тому зараз це дуже важливо зняти заборони на еротику та порно і легалізувати їх в Україні! Це доведе демократичність і свободу України, за яку ми зараз боремось», – йдеться у петиції.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський відповів на петицію про легалізацію одностатевих шлюбів в Україні. Він нагадав, що Конституція визначає шлюб як союз чоловіка та жінки, а під час воєнного стану вносити до неї зміни не можна.

Але, за словами президента, Кабмін напрацьовував рішення щодо легалізації в Україні зареєстрованого цивільного партнерства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: