ФСБ проводить другу хвилю мобілізації в Луганській області – Гайдай

Читать на русском
В тимчасово окупованих районах Луганської області мобілізація проходить постійно. Наразі загарбники організували другу хвилю.
t.me/dom_channel

В тимчасово окупованих районах Луганської області мобілізація проходить постійно. Наразі загарбники організували другу хвилю.

Про це повідомляє голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Першу хвилю мобілізації в окупованому регіоні проводили бойовики «ЛНР». За словами голови ОВА людям вдавалося домовитись з її представниками за хабар та не йти до армії окупантів. Тепер другою хвилею займаються представники ФСБ, які не беруть гроші і мають чітку команду – всіх відправляти на фронт.

Крім цього, за словами Гайдая, «місцева влада» вдається до хитрощів: розміщують оголошення про роботу з великими зарплатами. Тим, хто оформляється на роботу на наступний день приносять повістки.

Нагадаємо, рф продовжує приховану мобілізацію, щоби поповнити сили для продовження війни в Україні. І тому створюються звані «добровольчі батальйони».

Ще в травні в ГУР Міноборони заявляли, що загальної відкритої мобілізації в росії не буде, оскільки це неможливо через економіку та відсутність аргументів для російського народу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: