По Запорізькій області вранці випустили чотири ракети, загинула жінка

Читать на русском
Під ракетний обстріл вранці потрапило селище Кушугум у Запорізькій області. Декілька будинків зруйновано, під завалами загинула жінка.

Російські окупанти вранці 10 серпня випустили чотири ракети по селищу Кушугум у Запорізькій області. В результаті під завалами загинула жінка.

Про це повідомив голова обласної адміністрації Олександр Старух.

«Сьогодні зранку ворог поцілив у селище Кушугум Запорізького району. У населений пункт було випущено чотири ракети. Це були ті самі вибухи, які всі чули. Одна людина загинула під завалами. Це 52-річна місцева жителька Татьяна Іванівна», – повідомив він.

На місці обстрілу продовжуються пошуково-рятувальні роботи. Глава ОВА повідомив, що повністю знищено чотири приватні будинки, кілька десятків будинків залишилися без вікон та дахів. Також у населеному пункті пошкоджено електро- та газопостачання.

Нагадаємо, сьогодні вночі російські війська обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області, під вогонь потрапили Марганець та Мирівська громада. Спочатку повідомлялося про 11 загиблих, але вранці двоє постраждалих померли у лікарні. Таким чином, 13 людей загинуло, 11 отримали поранення.

Крім того, цієї ночі під обстріл потрапив Миколаїв. Там поранено троє людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: