Голова ОВА назвав найгарячішу ділянку фронту на Запоріжжі

Читать на русском
На сьогоднішній день найнапруженіша ділянка фронту на Запоріжжі – це кордон між Донецькою та Запорізькою областями.

На сьогоднішній день найнапруженіша ділянка фронту на Запоріжжі – це кордон між Донецькою та Запорізькою областями.

Про це повідомив начальник Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух під час брифінгу у вівторок, 9 серпня.

В ООН закликали терміново припинити удари по Запорізькій АЕСОбстріли росіянами Запорізької АЕС є самогубним, їх слід терміново припинити. Про це йдеться у заяві генерального секретаря ООН Антоніу Гутерріша.

«Найгарячіша (ділянка – ред.), як завжди, – це кордон між Донецькою та Запорізькою областю. Там найгарячіше. Сьогодні вранці продовжились обстріли міста Гуляйполя. Обстріли були Оріхівської громади та обстріли Кам'янського, безпосередньо – це Василівський район, частини Пологівського району. Гаряче всього за цю частину доби, яка пройшла – це Гуляйполе та на схід», - розповів Старух.

Нагадаємо, радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович заявив, що у Запорізькій області ситуація стає напруженою. Окупанти перекидають у цей регіон підкріплення – за останні два дні в районі тимчасово окупованого Токмака з'явилося три чи чотири нові батальйонно-тактичні групи.

Також повідомлялося, що пропагандисти пропонують окупантам створити на Запоріжжі концтабори.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: