Окупанти знову обстріляли Нікопольський район: понад 10 загиблих, є руйнування

Читать на русском
Вночі окупанти із Градів обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області. У Марганці та Вишетарасівці загинули 11 людей, 13 поранені.

Російські окупанти в ніч проти 10 серпня обстріляли Нікопольський район, внаслідок чого загинули 11 людей, 13 отримали поранення. Пошкоджено житлові будинки, школу, цивільну інфраструктуру.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

«У Нікопольському районі російська армія убила 11 людей, поранила – 13. Ворог двічі обстріляв район з «Градів». Скерував по житлових кварталах 80 реактивних снарядів. Свідомо і підступно ударив, коли люди спали у своїх домівках. Під вогонь потрапили Марганець та Мирівська громада. У Марганці 10 людей загинули, 11 постраждали. Десятеро – у лікарні, семеро з них важкі», – повідомив Резніченко.

У місті пошкоджено понад 20 багатоповерхівок, ЦНАП, палац культури, гуртожиток, дві школи, будівлю міськради та ще кілька адмінприміщень. Також внаслідок обстрілу пошкоджено лінію електропередач, кілька тисяч жителів Марганця залишилися без світла.

Ще одна жінка загинула у Вишетарасівці Мирівської громади. «Її будинок вщент зруйнований ворожим снарядом. Постраждало подружжя. Жінка з пораненнями у лікарні. Її стан медики оцінюють як середньої тяжкості. Чоловік лікується удома. У селі пошкоджені 11 приватних будинків та газогони. До тисячі людей без газу», – додав голова ОВА.

Нагадаємо, минулої ночі окупанти обстріляли Нікопольський та Синельниківський райони. Одна людина була поранена.

20 липня росіяни обстріляли з «Градів» житловий квартал у Нікополі. Загинуло двоє людей, ще дев'ять було поранено, серед госпіталізованих четверо дітей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: