Подоляк щодо вибухів: Крим – перлина Чорного моря, а не військова база для терористів

Читать на русском
Кримський півострів не може залишатися військовою базою для терористів, сьогоднішні вибухи на військовій базі в Новофедорівці «стали лише початком».

Кримський півострів не може залишатися військовою базою для терористів, сьогоднішні вибухи на військовій базі в Новофедорівці «стали лише початком».

Про це йдеться у заяві радника голови ОП Михайла Подоляка у Twitter.

Росії потрібні не переговори, а оперативна пауза – ПодолякПодоляк заявив, що росія хоче використати переговори не для мирного врегулювання, а для оперативної паузи, коригування військової стратегії та накопичення озброєння.

«Демілітаризація російської федерації – невід'ємна частина забезпечення глобальної безпеки. Майбутнє півострова Крим – бути перлиною Чорного моря, національним парком з унікальною природою та світовим курортом. Не військовою базою для терористів. Все тільки починається», - наголосив Подоляк.

Нагадаємо, сьогодні, 9 серпня, у селі Новофедорівка в окупованому Криму пролунало кілька вибухів поряд з авіабазою російських військових.

У міноборони росії повідомили, що вибухи на території аеродрому «Саки» в районі населеного пункту Новофедорівка в Криму сталися внаслідок «детонації кількох авіаційних боєприпасів».

Пізніше стало відомо про одну жертву внаслідок вибухів та п'ятьох постраждалих.

Також в українському Міноборони повідомили, що не можуть встановити причину вибухів і жартома нагадали про правила пожежної безпеки та заборону куріння в невстановлених місцях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: