На Ізюмщині назвали кількість загиблих мирних громадян через війну

Читать на русском
В Ізюмському районі через російське вторгнення загинуло не менше 855 осіб, зруйновано понад 1000 будівель.

В Ізюмському районі Харківської області внаслідок російських обстрілів загинули щонайменше 855 осіб, зруйновано понад тисячу будівель.

Про це повідомила прессслужба Харківської ОВА.

Можливе оточення росіян: Арестович розповів про успіхи ЗСУ в районі ІзюмаЗСУ створюють передумови для оточення окупантів біля Ізюма. Повернути втрачені позиції у росіян не виходить

Ці дані не є остаточними, оскільки в районі продовжуються активні бойові дії, а частина території окупована.

За інформацією голови Ізюмського РВА Степана Масельського, зараз в Ізюмському районі під контролем України знаходяться населені пункти Донецької селищної ради, Барвінківської міськради та частина Балаклійської міськради.

«Інша частина територій, на жаль, повністю окупована ворогом. По лінії фронту – по Сіверському Дінцю йдуть великі бої, також окупанти обстрілюють мирне населення. Через це ми зараз не можемо відновлювати пошкоджені об’єкти інфраструктури», – повідомив голова РВА.

Масельський зазначив, що ворог не погоджує коридори для евакуації населення, так само як і неможливо завезти гуманітарну допомогу.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що найбільшу кількість обстрілів під час російського вторгнення зазнав не Маріуполь, а Ізюм у Харківській області. Маріуполь – на другому місці, на третьому – Миколаїв.

На Ізюмському напрямі загинув командир батальйону Карпатська Січ Олег Куцин.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: