Можливе оточення росіян: Арестович розповів про успіхи ЗСУ в районі Ізюма

Читать на русском
ЗСУ створюють передумови для оточення окупантів біля Ізюма. Повернути втрачені позиції у росіян не виходить
Ілюстративне фотоTelegram

Збройні Сили України найближчим часом можуть влаштувати російським окупантам тактичне оточення в районі Ізюма, де ситуація для росіян складається не кращим чином.

Про це розповів радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі у російського правозахисника Марка Фейгіна.

«Там вимальовуються цікаві обриси. Ці цікаві обриси схожі на ті, які складалися біля Горського, тільки для української сторони. А тепер складається для путінської сторони. Цілком можливо про якесь тактичне оточення скоро піде мова не для нас там. Там рухаються дуже успішно» - запевнив він.

Арестович додав, що близько Ізюма вже звільнені деякі населені пункти. Це було непросто через постійний тиск окупантів на українські війська. При цьому всі спроби росіян контратакувати та відбити втрачені позиції були парирувані, і окупанти щоразу відступали з великими втратами.

Нагадаємо, на думку аналітиків, Україна, ймовірно, перехоплює стратегічну ініціативу і змушує росію перерозподіляти сили та змінювати пріоритети зусиль у відповідь на контрнаступальні операції.

Російські війська, своєю чергою, створюють умови для проведення наступальних операцій в напрямку Харківської області або в бік Харкова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: