В ОВА попередили про можливе посилення ракетних ударів рф по Харкову та області

Читать на русском
Російські окупаційні війська можуть посилити ракетні обстріли Харкова та районів Харківської області найближчими днями.
фото журналіста Слово і діло

Російські окупаційні війська можуть посилити ракетні обстріли Харкова та районів Харківської області найближчими днями.

Про це 3 серпня повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Харків'ян закликали не користуватися наземним транспортом зранкуХарків'ян закликають мінімізувати ранкові поїздки наземним громадським транспортом з міркувань безпеки.

«Є інформація, що найближчими днями ворог посилить ракетні удари по місту Харкову та районам області. Тому прошу мешканців Харківської області не нехтувати сигналами тривоги, без нагальної потреби не перебувати на вулиці, а під час тривоги перебувати в укриттях», - написав він.

Коментуючи повідомлення про можливий повторний наступ росії на Харків, Синєгубов запевнив, що робота над посиленням оборони міста не припиняється і у разі спроби настання ворог зазнає фіаско.

«Запевняємо: ми готові до будь-яких дій ворога. Наші захисники надійно тримають оборону, не дають ворогові просунутися вперед, хоч і намагається. Навіть спроби розвідки окупантів – невдалі. Загарбники постійно зазнають втрат у живій силі та техніці. Ми щодня посилюємо фортифікаційні споруди та наші оборонні можливості. При спробі піти вперед – на ворога чекає лише чергове фіаско та ще більші втрати», - сказав Синєгубов.

Нагадаємо, сьогодні вночі війська рф вдарили ракетами по двох районах Харкова, пошкоджено завод.

Напередодні окупанти обстріляли 4 райони Харківської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: