Окупаційна влада Херсона визнала, що Антонівський міст знову пошкоджено після удару ЗСУ

Читать на русском
Окупанти визнали, що ЗСУ знову пошкодили Антонівський міст. Колаборант Стремоусов стверджує, що критичних руйнувань немає.
https://t.me/ButusovPlus

Окупаційна влада Херсонської області визнала, що Збройні сили України вночі завдали чергового удару по Антонівському мосту через Дніпро.

Як пише РИА Новости з посиланням на «заступника голови адміністрації області» Кирила Стремоусова, пошкоджено полотно, несучі елементи мосту не постраждали.

Удар по Антонівському мосту зруйнував логістичні шляхи окупантів – ОВАТочним ударом по Антонівському мосту в Херсоні ЗСУ зруйнували логістичні та транспортні шляхи російських військових.

«Минулої ночі було здійснено ракетну атаку на Антонівський міст. Був один приліт, що призвело до пожежі будівельної будки та бетономішалки. Є пошкодження полотна, отже, далі відновлюватимемо. Критичних руйнувань немає, несучі елементи транспортного переходу не постраждали», – заявив Стремоусов.

За словами колаборанта, більшу частину ракет з РСЗВ HIMARS «збила система ППО».

Нагадаємо, ЗСУ ввечері 7 серпня завдали нових ударів по Антонівському мосту в Херсоні. Крім того, уражено кілька інших мостів, а також низку військових об'єктів на окупованих територіях.

Минулого разу ЗСУ вдарили по Антонівському мосту в ніч проти 27 липня. Після цього окупантам довелося перекрити рух і побудувати понтонну переправу.

Крім того, українські військові вдарили по залізничному мосту через Дніпро у Херсоні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: