ГУЛАГ для незадоволених: пропагандисти пропонують окупантам створити на Запоріжжі концтабори

Читать на русском
Інакомислячих громадян України на окупованій території пропонують виселити з квартир, відняти засоби до існування і кинути в концтабір, за типом радянського ГУЛАГу
Ілюстративне фотоReuters

Російські пропагандисти абсолютно втратили зв'язок з реальністю і виступають за масові репресії на окупованих територіях України. Так, російський пропагандист Сергій Мортан вимагає від москви створити на окупованій території Запорізької області концтабір для всіх, хто відмовляється співпрацювати з окупантами.

Про це розповів журналіст Денис Казанський.

Населення росії має бути скорочено до 50 мільйонів – експрезидент ПольщіНа думку Валенси, потрібно форсувати зміну державного ладу в росії, а також її територіальне скорочення та скорочення населення

У ролику, який опублікував Казанський, росіянин-пропагандист скаржиться своєму колезі, що на окупованих територіях Запорізької області педагоги саботують вказівки окупантів; вони відмовляються виходити на роботу в навчальні заклади та планують з 1 вересня дистанційно навчати дітей за українською навчальною програмою. Пропагандист вимагає розстрілювати цих педагогів, на що його співрозмовник пропонує інше рішення - виселити з квартир, відняти засоби до існування і кинути в концтабір, за типом радянського ГУЛАГу.

«Ну ось що-небудь в дусі нашого старого доброго ГУЛАГу, наприклад, а! Вони чекають же ГУЛАГу, так дайте їм ГУЛАГу, наприклад, щоб шуба загорнулася. Чому б ось дійсно не влаштувати такий невеликий локальний Запорізький ГУЛАГ, акуратненький такий, в степу, ось під палючим сонцем для вчителів, які ще не навчилися нашу прекрасну батьківщину любити» - заявив він.

В окупованому Маріуполі через колапс медицини стрімко зростає кількість смертейУ Маріуполі стрімко погіршилася гуманітарна ситуація, жителям критично не вистачає їжі та питної води.

Варто відзначити, що попри спробу пропагандистів звернутися до досвіду радянських репресій, насправді їхня ідея нагадує реалізацію проєкту їхніх нацистських духовних вчителів - системи «шталагів», тимчасових концтаборів для радянських військовополонених і підозрілих цивільних часів війни, в яких люди тисячами вмирали на спеці та холоді, від голоду і хвороб, оскільки їх ніхто не годував і не лікував.

Нагадаємо, раніше мер Маріуполя Вадим Бойченко заявив, що понад 10 тисяч маріупольців незаконно утримують в «в'язницях» на окупованій території Донбасу.

При цьому, за даними Мінреінтеграції, в полоні у росіян знаходяться близько півтора тисяч українських мирних жителів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: