Населення росії має бути скорочено до 50 мільйонів – експрезидент Польщі

Читать на русском
На думку Валенси, потрібно форсувати зміну державного ладу в росії, а також її територіальне скорочення та скорочення населення
Лех ВаленсаGetty Images

Населення росії для завершення війни та недопущення такого в майбутньому після перемоги України та західних країн має бути скорочено зі 140 млн осіб до 50 мільйонів. Однак не методами якихось репресій, а звільненням поневолених Росією народів, які зараз становлять більшу частину населення рф.

Про це заявив колишній президент Польщі Лех Валенса, повідомляє видання Le Figaro.

«Там живе 60 народів, яких поглинули так само як поглинають українців сьогодні. Ми повинні допомогти цим народам повстати. Потрібно або змінити російську політичну систему, або скоротити населення росії до менш ніж 50 мільйонів» - сказав він.

Голова ГУР розповів, коли настане переломний момент у війні з росією та чим вона закінчитьсяКоли буде переломний момент у війні України з росією, коли завершиться активна фаза війни, що буде до кінця 2022 року - розповів начальник ГУР Буданов.

На думку Валенси, потрібно форсувати зміну державного ладу в росії, а також її територіальне скорочення і скорочення населення за рахунок звільнення поглинених країною-в'язницею народів. Інакше через п'ять-десять років Україні знову доведеться зі зброєю в руках захищати свою незалежність від орд зі сходу.

«Навіть якщо Україна виграє цю війну, через п'ять років у нас буде те ж саме, а через десять років ми побачимо появу іншого путіна. Якщо зміна політичної системи країни неможлива, світову безпеку забезпечить лише розчленування нинішньої росії» - додав він.

Нагадаємо, в Міноборони України вважають, що основною умовою відновлення діалогу між росією і Заходом повинна стати повна демілітаризація європейської частини росії - щоб більше ніколи війна з цієї території не могла прийти в Європу і в Україну.

У РНБО вважають, що росія розвалиться ще за життя цього покоління. При цьому після перемоги України у війні та розпаду росії її залишки потрібно буде негайно роззброїти, перш за все вилучивши у неї всю ядерну зброю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: