Ізраїль знову бомбить Сектор Газа: що сталося

Читать на русском
За інформацією армійської пресслужби, атаковані літаками об'єкти служили базами та перевалочними пунктами бойовиків
Ілюстративне фотоAPA Images

Військово-повітряні сили Ізраїлю знову почали бомбити Сектор Гази. Винищувачі ізраїльських ВПС вночі з 15 на 16 червня завдавали ударів по об'єктах ХАМАС на території анклаву.

Про це повідомляє пресслужба ЦАХАЛ в Twitter.

За інформацією армійської пресслужби, атаковані літаками об'єкти служили базами та перевалочними пунктами бойовиків з декількох «бойових бригад» палестинських радикалів. Авіаудари були нанесені у відповідь на пуски з Сектора Газа в бік Ізраїльських населених пунктів повітряних куль з вибухівкою.

Ізраїль та Палестина: історія конфліктуІзраїльсько-палестинський конфлікт триває більше 70 років. З чого все почалося – на відео Слово і діло.

Про втрати, які зазнали бойовики, і про жертви серед цивільних в результаті ударів ВПС Ізраїлю не повідомляється.

«Армія оборони Ізраїлю готова до будь-якого сценарію, включаючи відновлення бойових дій, у відповідь на триваючі терористичні дії з Сектора Газа», - заявили ізраїльські військові.

Нагадаємо, в ніч на 21 травня набув чинності режим припинення вогню між Ізраїлем і палестинськими угрупованнями в прибережному анклаві, які протягом 11 днів обмінювалися ударами.

За час конфлікту між ХАМАС і Ізраїлем загинуло понад 200 палестинців, було зруйновано близько 800 будівель, тисячі пошкоджені. Ізраїль отримав від ХАМАС не менше чотирьох тисяч ракет по своїй території.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: