Ізраїль обстріляв Сектор Гази після заворушень на кордоні

Читать на русском
Ізраїльські військові завдали удару по чотирьох об'єктах з виробництва зброї і складах ХАМАС.
Фото AFP

Ізраїльські військові завдали удару по чотирьох об'єктах з виробництва зброї і складах «ХАМАС».

Про це повідомили Збройні сили Ізраїлю в Twitter.

«У відповідь на жорстокі заворушення, які «ХАМАС» спровокував сьогодні на кордоні Ізраїлю і Гази, наші сили щойно завдали удару по чотирьох об'єктах з виробництва зброї і складах «ХАМАС», – йдеться в повідомленні.

Ізраїльська газета Times of Israel пише, що сили оборони Ізраїлю завдали ракетних ударів по об'єктах зберігання зброї ХАМАС у Секторі Гази після того, як на кордоні під час масових заворушень важко поранили їхнього 21-річного прикордонника.

Ізраїль та Палестина: історія конфліктуІзраїльсько-палестинський конфлікт триває більше 70 років. З чого все почалося – на відео Слово і діло.

Відомо, що група палестинців намагалася перелізти через паркан на кордоні Сектора Гази з Ізраїлем. Невідомий з пістолетом підбіг через віконце в стіні вздовж кордону зробив кілька пострілів з пістолета, потрапивши у прикордонника. Він отримав важке поранення в голову і був доставлений до лікарні.

Нагадаємо, у ніч на 21 травня набув чинності режим припинення вогню між Ізраїлем і палестинськими угрупованнями в прибережному анклаві, які протягом 11 днів обмінювалися ударами.

Однак 1 липня літаки Ізраїлю атакували військовий завод у Секторі Гази.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: