Обстріли Харківщини: за добу 1 особа загинула, 4 поранені

Читать на русском
Внаслідок нічних обстрілів Харкова постраждалих немає. Проте є загиблі та поранені в області.

У Харківській області за минулу добу через атаки росії є один загиблий і четверо поранених людей. Внаслідок нічних обстрілів Харкова постраждалих немає.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у четвер, 4 серпня, у Telegram.

В ОВА попередили про можливе посилення ракетних ударів рф по Харкову та областіРосійські окупаційні війська можуть посилити ракетні обстріли Харкова та районів Харківської області найближчими днями.

Минулої доби, за його словами, ворог обстрілював Чугуївський, Харківський райони області. Пошкоджено житлові будинки, господарські споруди, сталося кілька пожеж. Циркунами окупанти тричі завдавали артилерійських обстрілів.

«За даними обласного центру екстреної медичної допомоги, внаслідок ворожих обстрілів протягом доби госпіталізували 4 особи: 3 жінок у Чугуївському районі, 1 чоловік у Харківському. Чоловік 58 років у місті Чугуєв внаслідок обстрілів окупантів загинув, постраждалий - громадянин росії», - написав він.

Сьогодні вночі росія знову обстріляла ракетами Харків - близько 1:30.

«У Немишлянському районі Харкова зафіксовано влучання в об'єкт інфраструктури. За попередніми даними, є ще 2 влучення у відкриту територію у Харківському районі. Постраждалих немає», – додали в ОВА.

Нагадаємо, влада попередила, що ракетні удари по Харкову та області можуть посилитися.

Напередодні росія вдарила ракетами по двум районах Харкова, а вдень - по Чугуєву.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: