На Запоріжжя під обстріл потрапило Гуляйполе та ще три села

Читать на русском
Російські окупанти минулої доби обстріляли в Запорізькій області райони трьох сіл і двох міст.
ілюстративне фото

Російські окупанти минулої доби обстріляли в Запорізькій області райони трьох сіл і двох міст.

Про це повідомили у Запорізькій ОВА у Telegram.

Рф збільшує сили на Криворізькому напрямку і проводить перегрупування на Запорізькому – ГенштабРосійські окупанти ведуть наступ у напрямку Бахмута, бойові дії продовжуються. Крім того, рф в кількох місцях намагалася проводити розвідку українських позицій, але безуспішно.

«За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, минулої доби окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районі населених пунктів Оріхів, Гуляйполе, Юрківці, Таврійському, Преображенці», - сказано в повідомленні.

Надійшло ще 8 повідомлень про руйнування об'єктів цивільної інфраструктури внаслідок обстрілу російськими окупаційними військами.

При цьому сказано, що на Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджується на утриманні зайнятих рубежів.

Минулої доби ворог здійснив обстріли позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну і ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Нагадаємо, російські війська в ніч проти 1 серпня обстріляли Нікопольський та Криворізький райони Дніпропетровської області.

Також зранку у Харкові росіяни вдарили з РСЗВ біля зупинки транспорту, одна людина загинула.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: