ЗСУ звільнили від окупантів одне із сіл на Донеччині

Читать на русском
У п'ятницю, 29 липня, ЗСУ звільнили від російських окупантів одне із сіл на Донеччині. Про це повідомляє сторінка у Facebook 53-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха.

У п'ятницю, 29 липня, ЗСУ звільнили від російських окупантів одне із сіл на Донеччині.

Про це повідомляє сторінка у Facebook 53-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха.

За інформацією військових, нещодавно спільними зусиллями з 24-м окремим штурмовим батальйоном «Айдар» звільнено та остаточно зачищено один із населених пунктів на Донецькому напрямку.

«Зараз село більше схоже на привид: «мертва» військова техніка, розбиті будинки та мотороші спогади цивільного населення», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні російські пропагандисти повідомили, що ЗСУ нібито вдарили по колонії в так званій ДНР, внаслідок чого загинули 53 українських військовополонених.

У Генштабі ЗСУ відреагували на обстріл колонії з полоненими в Оленівці. Там заявили, що армія росії навмисно влучила по колонії, щоб звинуватити Україну, а також приховати тортури над полоненими та розстріли, які скоїли там за наказами окупаційної адміністрації та командування росії.

Раніше Арестович відреагував на трагедію, за його словами, таким чином окупанти вирішили записати собі на рахунок ще один військовий злочин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: