Спроба прибрати сліди злочину: Арестович розповів нові деталі злочину рф в Оленівці

Читать на русском
Сьогоднішня трагедія в Оленівці більше схожа на підрив речовини з високою температурою горіння всередині самої будівлі, ніж на результат обстрілу.
t.me/pgo_gov_ua

Сьогоднішня трагедія в Оленівці більше схожа на підрив речовини з високою температурою горіння всередині самої будівлі, ніж на результат обстрілу.

Про це повідомив у Telegram радник голови ОП Олексій Арестович, посилаючись на інформацію піротехніків, які проаналізували російське відео з Оленівки.

«Попередньо, це не стільки (або не тільки) обстріл, скільки схоже на спробу прибрати сліди після подій, які відбулися в будівлі. Одна із головних ознак - люди в будівлі не розкидані як від вибуху, а схожі на ті тіла, які обгоріли, які вже були мертвими на момент початку пожежі», - написав він.

Кулеба щодо обстрілу колонії: світ має визнати рф державою-терористомВійська рф навмисне обстріляли в п'ятницю, 29 липня, колонію в Оленівці, де утримувалися українські полонені, це призвело до численних жертв.

Нагадаємо, сьогодні російські пропагандисти повідомили, що ЗСУ нібито вдарили по колонії в так званій ДНР, внаслідок чого загинули 53 українських військовополонених.

У Генштабі ЗСУ відреагували на обстріл колонії з полоненими в Оленівці. Там заявили, що армія росії навмисно влучила по колонії, щоб звинуватити Україну, а також приховати тортури над полоненими та розстріли, які скоїли там за наказами окупаційної адміністрації та командування росії.

Раніше Арестович відреагував на трагедію, за його словами, таким чином окупанти вирішили записати собі на рахунок ще один військовий злочин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: