Кулеба прокоментував російську «готовність до переговорів»

Читать на русском
Російські окупанти демонструють свої справжні наміри за допомогою терору, залякування, ракетних ударів та вбивств мирного населення
Дмитро КулебаGetty Images

Попри всі свої заяви, росія зовсім не налаштована на переговори. Насправді росія планує і далі продовжувати війну.

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в ефірі Національного телемарафону.

Класична шизофренія: у Зеленського прокоментували заяви Лаврова про «антинародний режим»Про антинародний режим прилюдно заїкається країна-терорист, яка вторглася на чужу територію і масово вбиває мирне населення

За словами міністра, росія «сигналізує» про свої справжні наміри за допомогою терору, залякування, ракетних ударів і вбивств мирного населення.

«Ми щодня отримуємо ці «знаки» у вигляді ракетних обстрілів, у вигляді заяв керівництва росії та вищих посадових осіб про те, що треба повалити Зеленського. Немає насправді жодних сигналів, росія хоче і далі воювати» - зазначив він.

Нагадаємо, зараз Україна не має жодних підстав для відновлення мирних переговорів з росією. Росіян потрібно познайомити з реальним світом, перш ніж починати з ними якісь переговори, оскільки вони живуть у своєму, вигаданому світі великих перемог.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський також заявив, що переговори України з росією на сьогодні недоречні. Для початку Україна повинна звільнити окуповані росією території. Тому, що росіяни розуміють тільки мову сили.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: