Подоляк виключив переговори з росією: для них немає жодних підстав

Читать на русском
Російські окупанти мешкають у своєму, вигаданому світі, де вони всіх перемагають та всі їх бояться. Потрібно міцно тріснути росію чолом об реальність, завдавши їй військової поразки
Михайло Подолякpresident.gov.ua

На цей час Україна не має жодних підстав для відновлення мирних переговорів з росією. Росіян потрібно познайомити з реальним світом, перш ніж починати з ними якісь переговори, оскільки вони живуть у своєму, вигаданому світі великих перемог.

Про це заявив радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк в інтерв'ю.

Росія чудово знає умови України для поновлення перемовин – ПодолякРадник голови Офісу президента Михайло Подоляк назвав перелік умов, за яких Україна готова знову сісти за стіл переговорів з рф.

«Це ілюзорний світ великої країни. А насправді росія - не велика, а маленька дивна країна з маленьким інтелектуальним рівнем. Вона має тільки ядерну зброю, безліч конвенційної зброї та енергоносії. А також шалену кількість людей, які з раннього віку починають вживати спеціальні настоянки для того, щоб не мати мозку. Після цього їх можна використовувати як живу силу в будь-якому місці: в Сирії, Грузії, Україні. Провести переговори з ворогом, у якого на чотири-п'ять представників політичної еліти дві звивини, дуже важко. Вони можуть говорити тільки мовою ультиматумів» - зазначив він.

Також Подоляк назвав умови для відновлення переговорів. Це можливо за умови потужних перемог української армії на півдні та сході України. Потрібно міцно тріснути росію чолом об реальність, завдавши їй військової поразки, перш ніж мова піде про переговори.

«Це Херсон, Бердянськ, вихід в Азовську акваторію, повернення Маріуполя. Це має бути не просто тактичне відтиснення російської армії, А знищення максимальної кількості живої сили та техніки. Для того, щоб суспільство в росії почало питати: «За що платиться така ціна людьми». Тому потрібно завдати військової поразки росії, тоді сядемо за стіл переговорів» - сказав він.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський також заявив, що переговори України з росією на сьогодні недоречні. Для початку Україна повинна звільнити окуповані росією території. Тому, що росіяни розуміють тільки мову сили.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: