Верещук закликала жителів Донецька та області готуватися до евакуації

Читать на русском
Віце-прем'єр-міністр Ірина Верещук закликала жителів Донеччини готуватися до евакуації та віїжджати.

Віце-прем'єр-міністр, міністр з реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук закликала донеччан готуватися до евакуації.

Про це вона написала у Telegram.

В Україні буде нова хвиля внутрішньої міграції: Верещук назвала причинуПеред опалювальним сезоном буде нова хвиля переміщення громадян усередині країни – люди виїжджатимуть із регіонів, де не буде комфортних умов, щоб перезимувати.

«На Донеччині тривають бої. Ворог продовжує цілеспрямовано руйнувати цивільну інфраструктуру: немає газопостачання, можливі проблеми з електро- та водопостачанням. Попереду осінньо-зимовий період. Тому, людей треба перевозити до більш безпечних регіонів. Особливо жінок, дітей, людей похилого віку, а також хворих і маломобільних», - повідомила Верещук.

Вона зазначила, що у зв'язку з цим влада готує жителів Донецької області до евакуації. Також вона звернулася до мешканців із закликом вчасно евакуюватись з регіону.

«Якщо не евакуюєтеся, коли це можливо, потім можете опинитися в ситуації, коли ви без електрики й води, без тепла та зв’язку, без ліків та їжі, під обстрілами, піддаєте себе та своїх близьких смертельній небезпеці. Немає причин так робити. Евакуюйтеся. Вчасно. Тому, будьте мудрими та готуйтеся до евакуації!», - написала вона.

Нагадаємо, раніше Верещук закликала евакуюватися жителів півдня, щоб не заважати контрнаступу ЗСУ.

Також вона закликала виїжджати та мешканців інших областей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: