У США відреагували на призначення нового очільника САП

Читать на русском
США привітали призначення Олександра Клименка новим очільником САП. Про це написала посол США в Україні Бріджіт Брінк у Twitter.
24 канал

США привітали призначення Олександра Клименка новим очільником САП.

Про це написала посол США в Україні Бріджіт Брінк у Twitter у четвер, 28 липня.

«Сполучені Штати вітають призначення Олександра Клименка спеціалізованим антикорупційним прокурором. Його офіс відіграє вирішальну роль в антикорупційній інфраструктурі України та є ключовим елементом захисту України від впливу та агресії росії», – зазначила Брінк.

Від місяця до півтора року: скільки тривали конкурси на топпосади у держструктурахКонкурс із обрання керівника САП триває вже більше року. Як було із конкурсами на топпосади в інших держорганах – на інфографіці.

Також дипломат додала, що з нетерпінням чекає на співпрацю з генеральним прокурором Андрієм Костіним та Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою для підтримки верховенства права, яке так необхідне для незалежного, демократичного та процвітаючого майбутнього України.

Нагадаємо, 28 липня Олександра Клименка офіційно було призначено керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

19 липня комісія нарешті затвердила результати конкурсу на посаду керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

При цьому переможця конкурсу було відоме ще наприкінці минулого року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: