Комісія затвердила переможця конкурсу на посаду керівника САП

Читать на русском
Конкурсна комісія затвердила результати своєї роботи. Члени комісії визначили переможця у конкурсі на посаду головного антикорупційного прокурора.
Олександр Клименко

Конкурсна комісія затвердила результати конкурсу на посаду керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Переможцем став детектив Національного антикорупційного бюро Олександр Клименко.

Таке рішення 19 липня одноголосно підтримали всі члени комісії, повідомляє «Слово і діло».

«Визначити кандидатури Клименка Олександра Васильовича відібрану згідно з рейтингом на вакантну посаду заступника генерального прокурора - керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури; Синюка Андрія Володимировича відібрану згідно з рейтингом на вакантну посаду заступника керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Оприлюднити рішення на офіційному веб-сайті Офісу генерального прокурора і надіслати рішення генеральному прокурору», – оголосила рішення голова комісії Катерина Коваль.

Також комісія затвердила результати конкурсу на посаду начальника п'ятого відділу прокурорів САП. Переможцем став Сергій Савицький.

Як відомо, 21 січня п'ятеро членів конкурсної комісії щодо обрання керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури двічі не стали голосувати за затвердження результатів конкурсу. Тим самим, комісія не визначила переможця.

Нагадаємо, 20 грудня Окружний адміністративний суд ухвалив рішення, яким скасував порядок роботи конкурсної комісії на посаді САП. Однак воно не набуло чинності. В офісі президента заявили, що це рішення не є перешкодою для визначення переможця.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: