Нардеп від «Слуги народу» розкритикувала Тищенка через фото із суддею КСУ

Читать на русском
Мар’яна Безугла, яка ініціювала виключення з партії Миколи Тищенка, звинувативши його у причетності до шахрайських схем, знову розкритикувала дії свого однопартійця.

Народна депутатка від партії «Слуга народу» Марʼяна Безугла розкритикувала свого однопартійця Миколу Тищенка через його фото з новопризначеною суддею Конституційного суду Ольгою Совгирею.

Про це Безугла написала на своїй сторінці у Facebook.

Як зазначає нардепка, що спільними фото із суддею Тищенко хотів показати, що він в «темі».

«Коли дуже хочеться мати фото з новопризначеною суддею Конституційного суду. Можна потім показати, що Николай Тищенко в «темі». Не в «темі», Миколо! Ольга Володимирівна – доктор юридичних наук, професор, конституціоналіст і просто леді. І нічого вона тобі не «порішає». Вітаю Ольга Совгиря і бажаю успіхів у нелегкий час», - написала Безугла.

Завдає шкоди репутації партії: нардепа Тищенка зняли з посади голови Закарпатської організації СНПовноваження Тищенка припинені з 19 липня. На посаді керівника обласної організації його тимчасово замінив голова Закарпатської обласної державної адміністрації Віктор Микита

Вона також зазначила, що відправила документи в правоохоронні органи по Тищенку.

«Далі справа за ними», – додала Безугла.

Нагадаємо, що 10 липня нардеп від СН Мар'яна Безугла ініціювала виключення з партії Миколи Тищенка, звинувативши його в причетності до шахрайських схем.

Крім цього, з Тищенком з початку війни був пов'язаний ряд інших скандалів, включаючи сюди його нагородження іменною зброєю від імені «Батальйону Михайла Архангела».

Напередодні голова партії «Слуга народу» Олена Шуляк достроково припинила повноваження народного депутата Миколи Тищенка, як керівника Закарпатської обласної організації партії. Причиною вказана скандальна репутація нардепа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: