Завдає шкоди репутації партії: нардепа Тищенка зняли з посади голови Закарпатської організації СН

Читать на русском
Повноваження Тищенка припинені з 19 липня. На посаді керівника обласної організації його тимчасово замінив голова Закарпатської обласної державної адміністрації Віктор Микита
Микола ТищенкоFacebook

Голова партії «Слуга народу» Олена Шуляк достроково припинила повноваження народного депутата Миколи Тищенка, як керівника Закарпатської обласної організації партії. Причиною вказана скандальна репутація нардепа.

Про це повідомляється в офіційному Facebook партії.

Зазначається, що повноваження Тищенка припинені з 19 липня. На посаді керівника обласної організації його тимчасово замінив голова Закарпатської обласної державної адміністрації Віктор Микита; до 19 жовтня він має вирішити питання з проведенням засідання організації та обранням нового голови.

«В умовах повномасштабної війни з росією, партія повинна асоціюватися зі щоденною копіткою роботою по допомозі фронту і зміцненню тилу, що проводиться тисячами членів нашої політичної команди, а не з публічними скандалами, сумнівними піар-акціями та сварками. Саме від регіональних організацій залежить ефективність виконання завдань, які перед партією ставить президент і українське суспільство... Репутаційна бездоганність, ефективність рішень і міцний зв'язок з людьми - такими принципами партія, створена президентом і делегувала монобільшість до парламенту, буде керуватися на практиці» - заявила Шуляк, коментуючи відсторонення Тищенка.

Нагадаємо, що 10 липня нардеп від СН Мар'яна Безугла ініціювала виключення з партії Миколи Тищенка, звинувативши його в причетності до шахрайських схем.

Крім цього, з Тищенком з початку війни був пов'язаний ряд інших скандалів, включаючи сюди його нагородження іменною зброєю від імені «Батальйону Михайла Архангела».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: