Безугла припустила, за якої умови можливий новий наступ росії на Київ

Читать на русском
Безугла додала, що про небезпеку, судячи з поведінки росіян, потрібно пам'ятати завжди. А поки що Київ повертається до нормального життя
Мар'яна Безугла5 канал

Російські окупанти можуть взятися за питання нового наступу на Київ тільки в тому випадку, якщо у них вийде здобути перемогу на сході України. Але цього ніколи не буде.

Про це заявила народний депутат Мар'яна Безугла в ефірі національного марафону.

Битва за Донбас нагадуватиме Другу світову війну – КулебаДмитро Кулеба закликав надати Україні зброю прямо зараз, інакше допомога може прийти надто пізно.

_«Київ завжди мета, з усім тим, враховуючи неуспіх на північному напрямку, звичайно, зараз це битва за Схід. В першу чергу, битва за Донбас, і тільки в разі поразки нашого, що неможливо, відповідно, вони можуть повернутися до питання Києва. Але це питання нашої логіки та логіки якогось здорового глузду» - сказала вона.

Безугла додала, що про небезпеку, судячи з поведінки росіян, потрібно пам'ятати завжди. А поки що Київ повертається до нормального життя.

«Київ зараз фортеця і Київ не збирається здаватися. Однак, звичайно, потихеньку повертається до нормального життя» - сказала вона.

Нагадаємо, голова Луганської ОДА Сергій Гайдай напередодні повідомив, що рф закінчує підготовку до битви за Донбас.

Начальник військової розвідки України Кирило Буданов вважає, що російська армія перегрупується і націлена на Харків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: