ВАКС знову зупинив справу ексзаступника директора заводу «Електроважмаш»

Читать на русском
Антикорупційний суд розглянув і задовольнив клопотання захисника обвинуваченого про зупинення судового провадження.
Електроважмаш

Вищий антикорупційний суд зупинив провадження у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього заступника генерального директора державного підприємства «Завод «Електроважмаш» Романа Довгого у зловживанні службовим становищем через тяжку хворобу.

Таке рішення 21 липня ухвалила колегія суддів ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

«Клопотання адвоката Кулакова А.В. про зупинення судового провадження у кримінальному провадженні за № 12015220000000157 від 28 лютого 2015 року у зв'язку з тяжкою тривалою хворобою обвинуваченого (Романа Довгого – ред.) задовольнити. Зупинити судове провадження щодо обвинуваченого (Романа Довгого – ред.) у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 364 КК України, до його видужання або такого покращення стану здоров'я, який дозволить йому брати участь у судовому провадженні», – йдеться в рішенні.

Нагадаємо, в 2016 році НАБУ затримало ексзаступника гендиректора «Електроважмашу» Романа Довгого. За версією слідства, в результаті реалізації злочинного наміру «Електроважмаш» зазнав збитків на суму 37,2 мільйона гривень. Детективи НАБУ викрили схему, згідно з якою посадові особи держпідприємства за попередньою змовою з керівниками двох підставних компаній у період 2014-2015 років продали електродвигун постійного струму за заниженими цінами. Раніше ВАКС уже зупиняв судове провадження у цій справі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: